Verkopers

Omschrijving
persoonlijke coaching is gericht op het verdiepen van het bewustzijn van de coachee voor wat betreft de effecten van het eigen gedrag. De bedoeling is dat de coachee in beweging komt. Coaching is de ander leren te leren.

Stilstand is achteruitgang
Het is een veelgehoorde uitspraak. Maar zoals het voor heel veel clichés geldt, is het zeker geen onwaarheid. U heeft trainingen gehad en heeft alle tools aangereikt gekregen om succesvol te zijn. Alle randvoorwaarden die nodig zijn om uw werk goed te kunnen doen zijn ingevuld.
Maar…U heeft niet het idee dat u verder komt. U wilt heel graag, maar het lukt (nog) niet. U heeft een coach nodig die u net dat ene zetje in de rug geeft, zodat u kunt doen wat u wilt; succesvol zijn!

Uit het veld, in de wedstrijd
De coach haalt u uit het veld en laat met behulp van de camerabeelden zien wat er gebeurt in het speelveld en wat u rol daar in is. Met behulp van de coach gaat u zich verder ontwikkelen en u bent beter is staat om te reageren en in te spelen op hetgeen zich voordoet in het veld. Op deze manier groeit uw kennis van het spel en uw zelfkennis zodat u straks wanneer u het veld ingaat goed in de wedstrijd zit en weet te scoren.

Traject
Om tot een goed resultaat te komen wordt een stappenplan met u doorgelopen;
• Intake.
• Vaststellen huidige situatie en knelpunten.
• Doelstellingen bepalen.
• Aan de slag, met aandacht voor meereizen, feedback, processen etc.
• Evaluatie.

Coaching is een proces, waarbij het belangrijk is dat er veel contactmomenten zijn tussen coach en coachee. Dit kan zijn in een face-to-face gesprek, per telefoon en per mail.
Alle coachingstrajecten worden volledig op de persoon in kwestie ingericht.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Coaching

"Finselect, voor meer effect"