Voorstellen

Marco Anjema
De man achter Finselect is Marco Anjema. Hij heeft tijdens zijn loopbaan in de financiële branche met een flink aantal facetten van deze branche te maken gehad.

Ervaring
Zijn eerste kennismaking met de branche was in de functie van callcenter-manager. In deze functie heeft hij een tweetal callcenters opgestart en meerdere ondersteund.

Na twee jaar heeft hij een switch gemaakt naar financieel adviseur en heeft zich opgewerkt naar regiomanager en vervolgens naar salesmanager. In de laatste functie stuurde hij een verkoopteam aan van 35 financieel adviseurs. Vanuit deze functies heeft hij dan ook veel ervaring met coachen, managen en het geven van trainingen. Op dit moment heeft Marco een eigen bedrijf als tussenpersoon ( kijkt u eens op www.financieel-gezond.nl  ) , waardoor hij in staat is de trainingen zo in te richten, zodat deze nauwgezet aansluiten op actuele ontwikkelingen in de branche.

Conclusie
U ziet; u heeft te maken met een man die zich kan inleven in nagenoeg alle lagen van uw organisatie en die het klappen van de zweep kent. Iemand die vanuit de dagelijkse praktijk weet wat er speelt en juist daarom van toegevoegde waarde is.

"Finselect, voor meer effect"