Coaching

Wat is Coaching?
Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De coachee leert, de coach ondersteunt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Doel van de coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee.

Uit het leven gegrepen
Iedereen kijkt wel eens in een spiegel. Het lastige is vaak dat wanneer u zichzelf in de spiegel bekijkt u niet alles meer ziet. Bepaalde oneffenheden, bijzonderheden vallen u niet meer op. U ziet deze zaken over het hoofd. Logisch, want het gezicht wat u ziet is erg vertrouwd en u weet niet anders. Een ander daarentegen zal deze dingen eerder aanwijzen.

Coaching volgens Finselect
Finselect wil u graag helpen met u zelf anders te leren bekijken in de spiegel. We willen als uw klankbord fungeren en u helpen zich verder te ontwikkelen. Self-awareness, vertrouwen, motivatie en stimulatie zijn zaken waarmee we u verder kunnen en willen helpen.

Voor iedereen
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Finselect twee coachingstrajecten ontwikkeld.Voor de manager en de verkoper, dit omdat er weliswaar veel raakvlakken zijn, maar ook grote verschillen.

Kijkt u eens naar de programma’s en wanneer u verder geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met ons.

Coaching

"Finselect, voor meer effect"